Tip
Showroomkeukens of modelkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt? Wij verklappen het u [...]
 
verder lezen
 

Showroomkeukens op de juiste wijze kopen

Hier moet u bij de aankoop op letten

Bij het kopen van een showroomkeuken moet met enkele belangrijke zaken rekening worden gehouden. In tegenstelling tot een individueel ontworpen keuken, koopt u een showroomkeuken precies zoals u deze ziet. Dit betekent dat de keuken slechts in beperkte mate aan de ruimten in uw huis kan worden aangepast.

Goed voorbereid voor de perfecte keuken

Om een showroomkeuken te vinden die exact bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Meet uw keuken exact op. Als u de keukenwanden meet, meet u vanaf de vloer en het midden van de wand. Zo komt u erachter of de wand scheef is. Controleer ook de exacte positie van de aansluitingen (stroom en water), de ramen, deuren en radiatoren. Teken alles op een plattegrond in.

Neem de plattegrond mee naar de keukenstudio. Uw deskundig adviseur kan u dan precies vertellen of en hoe de showroomkeuken in uw huis past. Hebt u nieuwe elektrische apparatuur nodig? Op ons portaal ziet u bij elke keuken in één oogopslag of deze apparatuur bevat. Zo niet, dan adviseert uw deskundig adviseur u graag. Hij kan u alle details van de keuken en mogelijke services presenteren.

 
 
Misschien hebt u zich wel eens afgevraagd wat showroomkeukens eigenlijk zijn? Dan hebben wij nu het antwoord voor u. Wij laten u de voordelen van modelkeukens zien en leggen het verschil met actiekeukens uit.
 

Voordelige keuken – optimale servic

Ook bij de aankoop van een showroomkeuken bieden veel keukenstudio's begeleidende services aan. Levering en montage zijn altijd mogelijk. Vaak worden apparaten en een spoelbak eveneens aangesloten. Wenst u nog aanpassingen of speciale constructies? Voor onze ervaren keukenspecialisten is dit geen probleem! Vraag uw deskundig adviseur ook naar een garantie, want deze kan ook worden gegeven op showroomkeukens resp. de daarin aanwezige apparatuur.

 
Ook bij de aankoop van een showroomkeuken dient u zich altijd goed te laten adviseren. Uw ervaren keukenspecialist kan u precies zeggen wat mogelijk is en hoe de gewenste keuken het beste in uw woning past. ...

Wanneer u bovenstaande tips ter harte neemt en u zich voor de aankoop van een showroomkeuken goed laat informeren, kunt u veel geld besparen en ontvangt u een hoogwaardig product tegen een eersteklas prijs.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken. Hier gaat u naar de aanbiedingen.