Tip
ratgeber
Bij het kopen van een showroomkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte showroomkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
Tip
Showroomkeukens of modelkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt? Wij verklappen het u [...]
 
verder lezen
 

allmilmö

De in 1965 opgerichte keukenproducent allmilmö staat voor kwaliteit en eersteklas producten. allmilmö heeft reeds talrijke onderscheidingen ontvangen voor bijzondere en innovatieve keukenontwerpen.

allmilmö keukens worden aangeboden in verschillende stijlen die in de afzonderlijke productlijnen terugkomen. Deze variëren van ultramoderne, greeploze hoogglans keukens tot gemoedelijke, landelijke keukens. De onderneming allmilmö hecht veel waarde aan een duurzame productie en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

De keukens van allmilmö behoren zonder uitzondering tot de premiumsector. Ze zijn bijzonder exclusief en kunnen zeer nauwkeurig op de individuele wensen van de klant worden afgestemd.