Tip
ratgeber
Bij het kopen van een showroomkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte showroomkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
Tip
Showroomkeukens of modelkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt? Wij verklappen het u [...]
 
verder lezen
 

Hofemeier

Het familiebedrijf Hofemeier Einbauküchen is al in 1961 opgericht en behoort tot de Horstmann Group. Het bedrijf is gevestigd in Westfalen.

Hofemeier keukens zijn aantrekkelijk vanwege de bijzonder ruime sortering. Voor elke smaak en elk budget bestaat wel een passend model. Klanten kunnen kiezen uit een veelzijdig aanbod van fronten, kleuren en materialen. Hofemeier produceert evengoed moderne en bijzondere designkeukens als landelijke keukens met aandacht voor details en klassieke, tijdloze keukens.

Bij Hofemeier keukens staan de individuele wensen van de klant centraal. Daarom worden alle keukens zorgvuldig ontworpen en aangepast aan de eisen van de nieuwe eigenaar. Hierbij wordt optimale aandacht besteed aan zowel het design als de functionaliteit.