Tip
ratgeber
Bij het kopen van een showroomkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte showroomkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
Tip
Showroomkeukens of modelkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt? Wij verklappen het u [...]
 
verder lezen
 

kuhlmann

kuhlmann is al in 1923 onder de naam RWK als meubelmakerij opgericht. Sinds het begin produceert het familiebedrijf individuele keukens. Tegenwoordig werken er zo'n 140 medewerkers voor deze Duitse keukenproducent.

kuhlmann keukens zijn modern en altijd up-to-date. Het programma biedt klassieke tijdloze, maar ook topactuele, greeploze keukens. Elke keuken wordt op maat op de wensen van de eigenaar afgestemd, wat dankzij een ruimte sortering aan kleuren, fronten en kasten eenvoudig te realiseren is.

Voor elke doelgroep, zij het singles, stellen, gezinnen of gepensioneerden, biedt kuhlmann passende keukenoplossingen aan. Flexibele binneninrichtingen en uitgekiende opbergoplossingen dragen hieraan bij. De onderneming kuhlmann hecht veel waarde aan milieubeheer, zodat alle keukens duurzaam worden geproduceerd.