Tip
ratgeber
Bij het kopen van een showroomkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte showroomkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
Tip
Showroomkeukens of modelkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt? Wij verklappen het u [...]
 
verder lezen
 

next125

next125 is een merk van de bekende Duitse keukenproducent Schüller. Schüller exporteert zijn keukens naar talloze landen. next 125 keukens zijn gericht op een designgerichte, moderne doelgroep.

next125 keukens worden gekenmerkt door een helder en strak design. De elegantie van de keukens wordt door hoogwaardige materialen en stijlvolle fronten onderstreept.

De grondgedachte achter next125 is, dat design, natuur en prijs optimaal dienen te worden gecombineerd. De keukens worden duurzaam geproduceerd en overtuigen door faire prijzen. Kwaliteit, esthetiek en functionaliteit – hiervoor staat next125.