Tip
ratgeber
Bij het kopen van een showroomkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte showroomkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
Tip
Showroomkeukens of modelkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt? Wij verklappen het u [...]
 
verder lezen
 

Nordwald

Nordwald is een merk van de Oostenrijkse keukenproducent Breitschopf. De keukens van Nordwald worden hoofdzakelijk vervaardigd uit massief hout en zijn dienovereenkomstig hoogwaardig.

Door het gebruik van hout worden Nordwald keukens uniek. Want dankzij de natuurlijke houtgroei en nerven wordt elke kastdeur een unicum. De natuurlijkheid van de keuken staat centraal.

In combinatie met andere materialen zoals metaal en glas, die voor spannende accenten zorgen, wordt elke Norwald keuken een blikvanger. De goede verwerking en eersteklas kwaliteit zorgen voor duurzaamheid en efficiëntie. Alle keukens worden individueel aangepast en exact op de wensen van de nieuwe eigenaar afgestemd.