Tip
ratgeber
Bij het kopen van een showroomkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte showroomkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
Tip
Showroomkeukens of modelkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt? Wij verklappen het u [...]
 
verder lezen
 

Poggenpohl

In 1892 al als meubelmakerij opgericht, behoort Poggenpohl tegenwoordig tot de meest bekende keukenproducenten van Duitsland. De onderneming is gevestigd in Oost-Westfalen. Poggenpohl keukens worden inmiddels naar meer dan 60 landen geëxporteerd.

Alle Poggenpohl keukens worden individueel vervaardigd. Een exclusief design en het gebruik van hoogwaardige materialen staan centraal. Het programma van Poggenpohl biedt bijzonder moderne keukens met een heldere vormentaal en een neiging naar purisme. Ook worden echter keukens in een moderne, landelijke stijl aangeboden.

Omdat alle keukens individueel worden aangepast, kan optimaal rekening worden gehouden met ergonomische aspecten. Dankzij flexibele binneninrichtingen wordt de keuken volledig op de wensen van de eigenaar afgestemd. Naast keukenmeubilair produceert Poggenpohl exclusief eetkamermeubilair dat de perfecte aanvulling vormt op de keuken.