Tip
ratgeber
Bij het kopen van een showroomkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte showroomkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
Tip
Showroomkeukens of modelkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt? Wij verklappen het u [...]
 
verder lezen
 

rational

rational is een Duitse keukenproducent met meer dan 45 jaar ervaring. rational keukens worden inmiddels naar meer dan 50 landen over de hele wereld geëxporteerd. Ze zijn onder meer te vinden in luxe vakantiecomplexen in Dubai.

rational keukens staan voor een rechtlijnig en modern, maar desondanks tijdloos design. Esthetiek en elegantie vormen de kenmerken van deze keukens. De stijl varieert van greeploos en puristisch tot landelijk. Behalve aan het design hecht rational waarde aan een hoge functionaliteit en ergonomie. Hiervoor worden praktische opbergoplossingen en hoogwaardige binneninrichtingen gebruikt.

Individuele verlichtingssystemen maken het concept compleet en zorgen voor nog meer comfort. Design en efficiëntie worden zo optimaal met elkaar gecombineerd.