Voorvertoning

Voor bezoekers van
Portaal nog
niet zichtbaar

Ballerina Küche

Showroomkeukens
van Ballerina

Leider sind zur Zeit keine Ausstellungsküchen der gewünschten Marke im Angebot.

Geh einfach zurück zur Startseite, passe deine Filter an und starte eine neue Suche nach deiner Traumküche! Oder versuche es zu einem späteren Zeitpunkt wieder – es kommen ständig neue Ausstellungsküchen dazu.

zur Startseite

Helaas worden er momenteel geen showroomkeukens van het gewenste merk aangeboden.

Ga gewoon terug naar de homepage, pas je filters aan en start een nieuwe zoektocht naar je droomkeuken!

Of probeer het later nog eens - er worden voortdurend nieuwe showroomkeukens toegevoegd.

naar de startpagina

Malheureusement, il n'y a actuellement aucune cuisine d'exposition de la marque souhaitée dans l'offre.

Retourne simplement à la page d'accueil, adapte tes filtres et lance une nouvelle recherche pour trouver la cuisine de tes rêves !

Ou réessaie plus tard - de nouvelles cuisines d'exposition sont ajoutées en permanence.

Vers la page d'accueil

Ballerina Keukens

De hoogste normen op het gebied van technologie, kwaliteit en design - dat zijn de kenmerken van Ballerina Keukens. Het in 1978 opgerichte bedrijf is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een trendsetter in de keukenbranche. In het hoofdkantoor in Rödinghausen (Noordrijn-Westfalen) worden jaarlijks ongeveer 30.000 kwaliteitskeukens geproduceerd.

Je persoonlijke smaak is het doorslaggevende criterium bij de aankoop van een keuken. Ballerina speelt hierop in met meer dan 800 verschillende modellen en een breed scala aan designopties. Er zijn geen grenzen aan jouw ideeën en concepten van esthetiek en functie. Het Ballerina assortiment is onderverdeeld in verschillende kleurwerelden. Het palet varieert van klassiek wit tot elegant crème en modern grijs. Pasteltinten zoals lichtblauw, lichtgeel, lichtroze en beige grijs, die passen bij de trendy retrostijl, worden ook gebruikt. Een grote verscheidenheid aan houtsoorten rondt het assortiment af.