Voorvertoning

Voor bezoekers van
Portaal nog
niet zichtbaar

Ausstellungsküche - was gibt es zu beachten

Een showroomkeuken
kopen: dit moet u weten

Bij het kopen van een showroomkeuken loont het de moeite om op een aantal zaken te letten. In tegenstelling tot vrij te plannen keukens worden showroomkeukens niet individueel voor u gepland. Een goede voorbereiding is daarom aan te raden. Als u echter vooraf wat onderzoek doet, is het kopen van een showroomkeuken heel snel en ongecompliceerd.

 

Stap 1 - Welke keuken past bij jouw huis?

Voordat u een showroomkeuken gaat kopen, moet u natuurlijk eerst goed nagaan of deze in de ruimte past. U dient goed op te meten en een plattegrond te maken met alle aansluitingen, ramen, deuren en radiatoren. Het hoeft er niet perfect uit te zien, het gaat allemaal om de juiste afmetingen!

 

Stap 2 - Wat is belangrijk voor u?

Bedenk enkele punten die voor u bijzonder belangrijk zijn in een keuken. Bijvoorbeeld veel opbergruimte of bepaalde elektrische apparaten. Schrijf alles op en vergelijk uw criteria met die van de aangeboden keukens. Zo vergeet u gegarandeerd niets belangrijks.

Stap 3 - Vraag advies!

Heeft u nog vragen of twijfelt u? Vraag het aan de specialist! De dealers die hun showroomkeukens online zetten op ons portaal zijn stuk voor stuk ervaren experts en kunnen u het beste advies geven. In de meeste gevallen kunt u de keukens op verzoek ook persoonlijk bekijken in de speciaalzaak.

 

Showroomkeukens zijn een geweldige kans om een hoogwaardige merkkeuken te kopen tegen een redelijke prijs. Als u flexibel bent en wat onderzoek doet voordat u tot aankoop overgaat, kunt u zich verheugen op een nieuwe keuken waar u lang plezier van zult hebben.

Laat u door ons adviseren bij de aankoop van uw showroomkeuken. De speciaalzaak kan u precies vertellen hoe uw droomkeuken het beste bij uw woning past. 

Vind nu uw showroomkeuken