Voorvertoning

Voor bezoekers van
Portaal nog
niet zichtbaar

Häcker Küchen

Showroomkeukens
van Häcker

Leider sind zur Zeit keine Ausstellungsküchen der gewünschten Marke im Angebot.

Geh einfach zurück zur Startseite, passe deine Filter an und starte eine neue Suche nach deiner Traumküche! Oder versuche es zu einem späteren Zeitpunkt wieder – es kommen ständig neue Ausstellungsküchen dazu.

zur Startseite

Helaas worden er momenteel geen showroomkeukens van het gewenste merk aangeboden.

Ga gewoon terug naar de homepage, pas je filters aan en start een nieuwe zoektocht naar je droomkeuken!

Of probeer het later nog eens - er worden voortdurend nieuwe showroomkeukens toegevoegd.

naar de startpagina

Malheureusement, il n'y a actuellement aucune cuisine d'exposition de la marque souhaitée dans l'offre.

Retourne simplement à la page d'accueil, adapte tes filtres et lance une nouvelle recherche pour trouver la cuisine de tes rêves !

Ou réessaie plus tard - de nouvelles cuisines d'exposition sont ajoutées en permanence.

Vers la page d'accueil

Häcker Keukens

Häcker is een van de grootste keukenfabrikanten in Duitsland. Toch is de naam niet overal bekend. Dat komt vooral doordat Häcker keukens worden verkocht onder de namen van de twee productlijnen systemat en concept130. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Rödinghausen in Oost-Westfalen. De keukens worden verkocht in meer dan 60 landen.

De keukens van de lijn concept130 zijn gericht op een jongere, prijsbewuste doelgroep. Het design is overwegend modern. De fronten zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en afwerkingen. De concept130 keukens zijn bijzonder flexibel qua ontwerp.

Bij Häcker staat systemat daarentegen voor hoogwaardige designkeukens voor veeleisende klanten. Hoogwaardige uitrusting en eersteklas kwaliteit tot in het kleinste detail voldoen aan de hoogste eisen. Alle keukens van de systemat-lijn kunnen op maat worden gemaakt en met innovatieve techniek worden uitgerust. Häcker geldt als een bijzonder betrouwbare en geëngageerde partner in de keukenbranche. Alle inbouwkeukens overtuigen door kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid - gewoonweg kitchen.germanMade.