Voorvertoning

Voor bezoekers van
Portaal nog
niet zichtbaar

next125 Küchen

Showroomkeukens
van next125

Leider sind zur Zeit keine Ausstellungsküchen der gewünschten Marke im Angebot.

Geh einfach zurück zur Startseite, passe deine Filter an und starte eine neue Suche nach deiner Traumküche! Oder versuche es zu einem späteren Zeitpunkt wieder – es kommen ständig neue Ausstellungsküchen dazu.

zur Startseite

Helaas worden er momenteel geen showroomkeukens van het gewenste merk aangeboden.

Ga gewoon terug naar de homepage, pas je filters aan en start een nieuwe zoektocht naar je droomkeuken!

Of probeer het later nog eens - er worden voortdurend nieuwe showroomkeukens toegevoegd.

naar de startpagina

Malheureusement, il n'y a actuellement aucune cuisine d'exposition de la marque souhaitée dans l'offre.

Retourne simplement à la page d'accueil, adapte tes filtres et lance une nouvelle recherche pour trouver la cuisine de tes rêves !

Ou réessaie plus tard - de nouvelles cuisines d'exposition sont ajoutées en permanence.

Vers la page d'accueil

next125 Keukens

next125 is een merk van Schüller Möbelwerk KG, gelegen in het high-end segment. De naam geeft al aan dat de next125 keukens van Schüller gepland zijn volgens een vaste rastermaat, namelijk 125 mm. Dit betekent dat elke rij lades precies deze hoogte heeft. Onderkasten zijn verkrijgbaar in de twee korpushoogten 750 en 875 mm. Het minimaliseren van de plinthoogte betekent een winst aan opbergruimte en een hoge planningsflexibiliteit.

Precies, elegant, creatief, gereduceerd, functioneel, emotioneel en technologisch. Dat is de designtaal van next125. Keukens van next125 zijn vooral één ding: tijdloos. Deze designfilosofie, gekoppeld aan de hoogste kwaliteitsnormen en een sterke focus op duurzame, verantwoord geproduceerde producten, vormt het hart van next125.

Naast pure keukenmeubelen, zoals onderkasten, hoge kasten en bovenkasten, omvat het totaalprogramma ook meubelen voor de eethoek, rekken, vitrinekasten en dressoirs.