Voorvertoning

Voor bezoekers van
Portaal nog
niet zichtbaar

REDDY Küchen

Showroomkeukens
van REDDY

Leider sind zur Zeit keine Ausstellungsküchen der gewünschten Marke im Angebot.

Geh einfach zurück zur Startseite, passe deine Filter an und starte eine neue Suche nach deiner Traumküche! Oder versuche es zu einem späteren Zeitpunkt wieder – es kommen ständig neue Ausstellungsküchen dazu.

zur Startseite

Helaas worden er momenteel geen showroomkeukens van het gewenste merk aangeboden.

Ga gewoon terug naar de homepage, pas je filters aan en start een nieuwe zoektocht naar je droomkeuken!

Of probeer het later nog eens - er worden voortdurend nieuwe showroomkeukens toegevoegd.

naar de startpagina

Malheureusement, il n'y a actuellement aucune cuisine d'exposition de la marque souhaitée dans l'offre.

Retourne simplement à la page d'accueil, adapte tes filtres et lance une nouvelle recherche pour trouver la cuisine de tes rêves !

Ou réessaie plus tard - de nouvelles cuisines d'exposition sont ajoutées en permanence.

Vers la page d'accueil

REDDY Keukens

REDDY Keukens werd opgericht in 1994 en is sindsdien uitgegroeid tot Duitslands meest succesvolle franchiseconcept in de middelgrote keukenvakhandel. Inmiddels zijn er meer dan 80 REDDY winkels in heel Duitsland en in Nederland, Spanje, België en Oostenrijk. In de REDDY Keukens showrooms kunnen klanten kiezen uit een breed assortiment keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Van landhuis tot modern, van gezellig tot puristisch - iedereen vindt hier wat hij zoekt. Alle keukens zijn van hoge kwaliteit. Dat geldt ook voor de krachtige en energiezuinige elektrische apparaten.

Individuele keukenplanning

Bij REDDY worden alle keukens individueel gepland en aangepast aan de wensen van de klant. Van de vorm van de keuken tot de materialen en binneninrichting tot de verlichting, alles wordt tot in het kleinste detail gepland. Hiervoor wordt ultramoderne computersoftware gebruikt. REDDY Keukens overtuigen niet alleen door hun design en functionaliteit, maar ook door hun eersteklas prijs-prestatieverhouding.

Top service

REDDY klanten kunnen zich verheugen op een uitgebreide service die hen begeleidt vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de installatie.  De praktische diensten omvatten

een gedetailleerd advies
een professionele opmeting
keukenplanning met de nieuwste software
levering en montage door ervaren specialisten
5 jaar garantie op elektrische apparaten
de mogelijkheid van keukenfinanciering
In de REDDY speciaalzaken staan ervaren keukenspecialisten klaar om de keukendromen van klanten met veel engagement en oog voor detail te verwezenlijken. Het doel is altijd om de aankoop van een keuken zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken voor de klant. Daarom is de complete service ook verkrijgbaar bij één leverancier.

Onderscheidingen voor REDDY keukens

De service van REDDY heeft al verschillende prijzen ontvangen. In 2022 werd REDDY opnieuw bekroond met de titel van Service Champion voor zijn uitstekende dienstenaanbod en grote klantvriendelijkheid.

Beste prijsgarantie

REDDY klanten profiteren van de speciale beste prijsgarantie. De franchiseonderneming kan deze belofte waarmaken door eersteklas inkoopvoorwaarden bij bulkaankopen.  Bovendien zijn er steeds weer aantrekkelijke speciale aanbiedingen waarmee klanten nog meer geld kunnen besparen. Een keuken kopen bij REDDY Keukens is daarom de moeite waard.

Laag geprijsde showroomkeukens

Omdat de keukendisplays in de speciaalzaken altijd de nieuwste keukentrends laten zien, worden er regelmatig showroomkeukens te koop aangeboden. Een uitgelezen kans om een REDDY Keukens van hoge kwaliteit te kopen tegen een absolute spotprijs.